ontwerp potlood wit staand

uw
boodschap
in beeld

Mijn kennis van geo en grafische technieken zet ik in om uw boodschap uit te beelden. Uw ontwerp, mijn passie.

01

Eenvoud en
functionaliteit

Dit ligt aan de basis van alles wat ik doe. Eenvoud in ontwerp zet aan tot nadenken, het inspireert. Het dwingt ook de maker om goed na te denken over zowel inhoud als vorm. Wat wilt u vertellen, wie is uw doelgroep en hoe sluit uw boodschap daar het beste op aan.

02

Praktische oplossingen

Praktische oplossingen op basis van een no nonsense aanpak, dat is waar ik voor sta. Iets moet niet alleen mooi ogen, het moet ook bijdragen aan het vertellen van uw verhaal. Wie uw doelgroep ook is, een functioneel ontwerp met oog voor detail en een kernachtige boodschap levert een resultaat op waar u op kunt bouwen.​

potlood met puntenslijper

03

Onderscheidend vermogen

In een grauwe wereld voeg ik wat kleur toe. In een kleurrijke omgeving kies ik juist voor verstilling met een ontwerp dat eenvoud en rust uitstraalt. Het gaat immers niet om het hardst te kunnen 'kleuren' maar om het overbrengen van uw boodschap. En dat vraagt om informatie over wie uw doelgroep is. Maatwerk dus.

grafisch ontwerp illustratie koffiekop met wereldkaart

04

Het beste uit
twee werelden

Ik combineer mijn inhoudelijke achtergrond als planoloog, GIS-specialist en cartograaf met mijn passie: grafisch ontwerp. Wat je dan krijgt is het beste uit twee werelden. Ik ben een grafisch ontwerper die mee kan denken over de inhoud, en een planoloog / GIS-specialist die de know how heeft om de boodschap ook mooi te verpakken.

05

Passie voor ontwerp

Uw ontwerp, mijn passie. Daarvoor heb ik eind 2017 besloten mijn baan op te zeggen en voor mijzelf te beginnen. Van mijn passie mijn beroep te maken. Ik hoop mijn enthousiasme voor grafisch ontwerp, ruimtelijke analyses in GIS en cartografische kaarten met u te kunnen delen.

rood hart gemaakt uit allemaal potloden

06

Co-creatie

U wilt toch weten met wie u te maken hebt? In een vrijblijvend kennismakingsgesprek kunt u zelf een beeld vormen of we een match zijn. Maar daar stopt de communicatie niet. Gedurende het traject houd ik u op de hoogte van de voortgang en betrek ik u er actief bij. Het is immers uw boodschap waar we aan gaan werken. En dat moet vertrouwd voelen.

twee potloden symboliseren samenwerking

07

Kleine lettertjes

Daar doe ik niet aan. Duidelijke afspraken, daar houd ik van. Mijn voorwaarden kunt u hieronder vinden.

ontwerp potlood met gum

08

Contact

Nieuwsgierig geworden? Ik vertel u graag meer in een persoonlijk gesprek.

ontwerp potloden contact