Daniël Roels uit Deventer in een open boek

Over mij

Ik vertel verhalen en doe dat met beelden. Ik onderzoek wie de doelgroep is en stem daar mijn boodschap op af. Soms is dat in tekst, maar vaak in visualisaties.

01

Mijn verhaal

Er zijn van die momenten in je leven wanneer je jezelf voor de keus stelt: ofwel blijf ik dromen van een beroep als grafisch ontwerper, ofwel ga ik het gewoon doen!

Na 18 jaar als planoloog en GIS-specialist werkzaam te zijn geweest bij twee adviesbureaus, was het voor mij eind 2017 tijd om mijn hart te gaan volgen en van mijn passie mijn beroep te maken.

Vanuit het mooie Deventer blijf ik doen wat ik al deed: GIS-analyses en mooie cartografische kaarten maken. Maar daarnaast ga ik mijn passie verder uitbouwen: grafisch ontwerp. Als u mij blij wilt maken, vraag dan om een logo, visitekaartje of een complete huisstijl.

Uw visualisatie, mijn passie!

Daniël Roels

02

vier rollen

icon grafisch ontwerp

De grafisch ontwerper in mij brengt uw boodschap een stap verder met een infographic, logo, visitekaartje of complete huisstijl en website op maat.

icon planoloog

De planoloog in mij heeft oog voor de verschillende belangen die er kunnen spelen bij uw doelgroep en stemt daar uw boodschap op af.

icon geografisch informatiesysteem GIS

De GIS-specialist in mij weet uw ruimtelijk vraagstuk te onderbouwen met betrouwbare cijfers en ruimtelijke analyses.

icon topografische kaart, cartografie

De cartograaf in mij weet de geo-data mooi te visualiseren zodat de informatie toegankelijk is voor een breed publiek.

grafisch ontwerp illustratie koffiekop met wereldkaart

03

Uw verhaal

Binnenkort eens afspreken?

blanco boek