Logo DANIEL ROELS ONTWERP

DANIEL ROELS ONTWERP

Cartografie op maat

Zet uw ruimtelijke boodschap op de kaart met cartografie op maat

Klant
Diverse
.
Klantvraag

Cartografie op maat
.
Gebruikte tools

QGIS
ArcMap
ArcGIS Pro
Illustrator
Photoshop
InDesign
.
Categorieën

GIS, cartografie

De uitdaging
Iedere ruimtelijke boodschap of vraagstuk is anders en verdient een topografische kaart op maat. Uw boodschap wint namelijk aan zeggingskracht als de ondergrond en de ruimtelijke informatie die u presenteert op elkaar zijn afgestemd. Soms door een functionele ondergrond te gebruiken, die net voldoende houvast biedt aan de kijker, zodat alle aandacht uitgaat naar uw thematische kaartlaag. Of door juist een meer creatieve ondergrond te maken die zelf in het middelpunt mag staan, bijvoorbeeld bij een overzichtskaart van uw studiegebied.
.
Geleverd
Voor elke ruimtelijke vraag een kaart op maat, die aansluit bij uw boodschap en de doelgroep aan wie u deze wilt overbrengen. Symbologie en kleurstelling in uw huisstijl, een kaart voor drukwerk of digitaal, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. 

Resultaat

Mijn werk is terug te vinden in analoge beleids- en adviesrapportages voor overheden en adviesbureaus, in digitale kaartviewers, op wandkaarten en in decoratieve kaarten voor aan de muur bij particulieren. 

De rode draad in al mijn werk is de juiste vorm vinden die recht doet aan uw verhaal, en die aansluit bij de doelgroep(en) die u wilt bereiken. Wat uw ruimtelijke boodschap ook is, cartografie op maat helpt uw boodschap op een consistente en overtuigende manier te vertellen, die recht doet aan uw verhaal.