Logo DANIEL ROELS ONTWERP

DANIEL ROELS ONTWERP

Zet uw
boodschap op
de kaart

GIS of tekenpakket | 2D of 3D carto | drukwerk of digitaal

Cartografie maakt een topografische kaart toegankelijk en draagt daardoor bij aan het vergroten van inzicht en draagvlak voor uw ruimtelijke boodschap.

Zonder vormgeving is een kaart niet veel meer dan een verzameling van geometrie en attributen. Pas wanneer je de kaart (carto) letterlijk vormgeeft (grafie), wordt de ruimtelijke informatie toegankelijk en hanteerbaar. Dat maakt cartografie tot een belangrijke factor bij het verkrijgen van nieuwe informatie en inzichten rond uw ruimtelijk vraagstuk.

DANIEL ROELS ONTWERP ontwerpt topografische kaarten op maat die op een toegankelijke en overtuigende manier uw ruimtelijke boodschap verkondigen.

Dat kunnen functionele kaarten zijn waarbij de ondergrond en thematische kaartlaag in een uniforme huisstijl worden opgezet. Of meer creatieve kaarten waarbij de kaart zelf centraal staat. Bijvoorbeeld om de ruimtelijke spreiding van een vraagstuk in 3D te accentueren voor publicatie in een tijdschrift. Of om de visiekaart van een gemeentelijke omgevingsvisie op een fraaie manier te visualiseren in een digitale GIS-omgeving.

Bij de kaarten die ik ontwerp, maak ik dankbaar gebruik van mijn GIS-kennis. Waar mogelijk gebruik ik bestaande geo-data, zodat de kaart desgewenst ook als interactieve kaartviewer kan worden ingezet.